Reinigingsbehandelingen

Je kunt bij ons terecht voor verschillende luxe gezichtsbehandelingen. Het kan soms erg moeilijk zijn om zelf te bepalen wat voor huidtype je hebt, welke producten je kunt gebruiken en welke behandeling nodig is. Het is erg belangrijk om de huid regelmatig een boost te geven, door middel van verschillende gezichtsbehandelingen. Reinigingsbehandelingen, behandeling met maskers zoals chocolademasker, collageen masker, kaviaar masker en andere hydraterende maskers die helpen om de huid gehydrateerd en egaal te houden. Bij sommige behandelingen maken wij gebruik van ampullen zoals kaviaar ampul, mini peeling ampul en speciale ampullen voor droge of vettige huid. Ampullen zorgen voor glanzende en gezonde huid. 

Carboxytherapie

Carboxy Therapy Masker is een masker dat helemaal “hot” is in Nederland. Het Carboxy Masker zorgt voor een verhoogde zuurstofvoorziening in de huid. Een verhoogde zuurstofvoorziening is van groot belang voor de celstofwisseling. Het masker is een zuurstofboost voor je huid. Binnen een half uur ziet jouw huid er stralend uit en voelt hij glad aan. De kooldioxide toepassing voor de huid is een revolutionair masker om de huid jonger te maken door deze van zuurstof te voorzien. Carboxytherapie is een goede hydratant en helpt de huid strakker en de teint egaler te maken en vetophopingen en donkere kringen rond de ogen te verminderen. Tijdens het dragen van het masker maken rode bloedcellen, zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie worden gestimuleerd.

Acne behandeling

Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. De talgklieren maken meer talg aan dan normaal waardoor de huid vet aanvoelt en de poriën verstopt raken. De huid is daarnaast vaak verdikt omdat de dode huidcellen niet goed kunnen afschilferen. Als een porie verstopt raakt maar er wordt wel steeds nieuw talg geproduceerd, dan knapt de porie van binnen en kunnen er bacteriën bij komen. Dit leidt tot een rode, pijnlijke ontsteking. Acne komt het meest voor bij jongeren rond de puberteit maar er bestaan ook vormen van acne die ontstaan op latere leeftijd. De huidtherapeut reinigt de huid met hoogwaardige reinigingsproducten en verwijdert de onzuiverheden met behulp van een speciale techniek. Hiernaast geven we adviezen om de huid zo goed mogelijk te verzorgen.

Aloë Vera

Beauty Time bied gezichtsbehandelingen aan met verse aloë vera wat op een natuurlijke wijze groeit bij onze partner. Na iedere behandeling maken wij gebruik van een verse aloë vera zowel vers als verwerkt in een masker. Aloë vera werkt zeer effectief en kalmerend vooral na een dieptereiniging of een peeling is het nodig om nazorg eenvoudig te maken. 

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, het maken van een afspraak of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier