Microneedling

Microneedling is een techniek, waarbij de huid met minuscule naaldjes gecontroleerd geperforeerd wordt. Dit stimuleert de huid zichzelf te herstellen. Het natuurlijk wondgenezingsproces in de huid wordt geactiveerd, waardoor keratinocyten en fibroblasten worden bevorderd. Doordat actieve groei- en helende factoren vrijkomen, kunnen fibroblasten zich vermenigvuldigen en die zorgen weer voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine. De epidermis wordt verstevigd, de huid ziet er gezonder uit, de doorbloeding is geoptimaliseerd en de huid voelt gladder en steviger aan.

Botox alternative 

Door middel van microneedling verwerken wij Botox Alnternative onder de huid. Het heeft een soortgelijk effect op het botulotoxine type (zonder enige bijwerkingen) vermindert zacht spiercontractie, ontspant mimische rimpels en heeft een effect door de aanwezigheid van biomimetische peptiden botulotoxine type in het preparaat dat het effect van botulinum toxine nabootst, bevordert ontspanning van gezichtsspieren en vermindert het oppervlakkige fijne gerimpelde gaas heeft een spierverslappend effect bij intradermale toepassing. 

Elimineert mimische rimpels, verbetert de kwaliteit van de huid met fijn gerimpeld morfotype, helpt rimpels in de orbitale en periorale zones, nek en decolleté te elimineren. Verbetert de weefseltonus en elasticiteit.

Hyalnano Filling

Hyalnano Filling ZENA non-injection face filler is een nano-hyaluronzuurcomplex voor het opvullen van rimpels, huidimperfecties en diepe hydratatie. 

 

Doormiddel van dermapen verwerken wij hyalnano filling onder de huid. Diepe rimpels worden door activering van collageen en elastine verwijderd. Hierdoor is injectie met botox en fillers niet nodig.

Scars

Littekens, striae en rosacea heeft nu een oplossing zonder injecties. Wij verweken scars doormiddel van microneedling. 

Voor de onderstaande problemen bied scars ampul van Zena Cosmetics een oplossing. 

- Hyperpigmentatie
- Uitstekende remedie voor ouderdomsvlekken.
- Rosacea
- Ontsteking, irritatie van de huid.
- Onzuiverheden, verheldert de huidskleur

Scars heeft een antiseptisch effect

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, het maken van een afspraak of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier