Over Beauty Time

Beauty Time is een gespecialiseerde cosmetische kliniek met jarenlange ervaring. Wij bieden een premium class service en hoogstaande behandelingen aan met de modernste apparatuur en uitstekende producten. Onze filosofie is om de klant op de eerste plaats te zetten en te zorgen voor een warme, vriendelijke omgeving waarin onze klanten hun cosmetische doelen kunnen nastreven en nieuwe ideeën over uiterlijk en verjonging kunnen ontdekken.

We begrijpen het belang van privacy, waardigheid en vertrouwelijkheid. Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Dit doen wij door het gebruik van veilige, effectieve technieken. Daarnaast gebruiken wij de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten.

Zena Cosmetics

 

Onze partner in beauty helpt ons met ontwikkelen en uitbreiden van onze effectieve behandelingen. Zena cosmetics is producent van veel verschillende peelings en ampullen dat wij gebruiken tijdens onze behandelingen. Zena Cosmetics biedt producten ter voorkoming van injecties met botox en fillers. 

 

Natuurlijke Algae peeling is een voorbeeld hiervan. Zena maakt gebruik van kiezelhoudende microalgen die in ultrafijne deeltjes veranderen en als een magneet werken om vuil, dode cellen en gifstoffen van de huid te verwijderen. Peeling is gebaseerd op het proces van regeneratie en genezing van de natuurlijke huidcyclus, versnelt het regeneratieve proces, stimuleert ook de bloedcirculatie en vult veel vitamines en mineralen aan die nodig zijn voor een mooie en vlekkeloze huid

 

Dr. Green

Dr. Green is het enige glastuinbouwbedrijf in Europa dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het kweken van aloë vera en hoe deze oerplant kan worden gebruikt voor huidverzorging en verbetering. In samenwerking met dr. Green maken wij gebruik van aloë vera die op natuurlijke wijze is gegroeid zonder extra toevoegingen. Tijdens en na behandelingen maken wij gebruik van verse aloë vera om de huid te kalmeren en om ervoor te zorgen dat de huid tijdens de behandeling extra vitaminen krijgt. 

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, het maken van een afspraak of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier