Algae Peeling

De natuurlijke algae peeling is de combinatie van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en perfluorcarbon is zeer effectief bij het behandelen van allerhande huidproblemen. Acne, een onzuivere en vette huid, rimpels, een verslapte huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, rosacea en couperose, littekens en grove poriën worden effectief behandeld met deze speciale algae peeling van Zena Cosmetics. De algae peeling behandeling is geschikt voor alle huidtypen ook voor donkere, gevoelige, allergische en dunne couperose huid. Algae peeling zorgt voor het verminderen van ontstekingen (acné), normaliseert de talgklieren, reinigt de poriën diep, verminderd pigmentvlekken en vernieuwd de huid. 

Chemische total acid peelings

De chemische total acid peelings bestaan uit de combinatie van verschillende ingrediënten. Deze ingrediënten zijn voornamelijk gebaseerd op zuren, elk met hun eigen actieve deel. In onze salon gebruiken we verschillende peelings uit de Zena Cosmetics acid lijn. Deze lijn bestaat uit verschillende peelings met elk hun eigen unieke samenstelling van ingrediënten die speciaal zijn afgestemd op de behoefte van je huid. Een chemische peeling veroorzaakt afschilfering van de opperhuid. Hierdoor wordt de bovenste huidlaag (correct) verwijderd. Vernieuwing van de huid, nieuwe cellen en collageenproductie worden gestimuleerd. De mate van schilfering is afhankelijk van het type en de sterkte van de chemische peeling. Een chemische peeling vermindert littekens, pigmentatie, roodheid en pakt de bacteriën aan die ontstekingen kunnen veroorzaken. Daarnaast worden fijne lijntjes verminderd en grove poriën kleiner. Hierdoor krijgt de huid een meer egale structuur.

Carbon laser peeling

De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor huidverjonging en tegelijkertijd een diepe reiniging van de huid, poriën, vlekjes en oneffenheden. Door een dieptereiniging die van binnen naar buiten werkt herstelt de huid en simuleert aanmaak van collageen.  Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Met de carbon laser peeling kunnen rimpels, acne en littekens ook verminderd worden. Een groot verschil met andere gezichtsbehandelingen is dat carbon peeling de bovenste huidlaag niet verdunt of beschadigd, maar juist sterker maakt. De behandeling geeft snel resultaat en is pijnloos. Je huid vervelt niet, wel een lichte uitslag mogelijk door overtollig talg dat naar boven geduwd en geneutraliseerd wordt. Meteen na de behandeling is de resultaat zichtbaar.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, het maken van een afspraak of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier